MASTER38 MASTER38 MASTER38 MASTER38 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 COCOL88 COCOL88 COCOL88 COCOL88 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86

Motivația antreprenorului de succes

Pentru a putea deveni un antreprenor de succes, este necesar să faci primul pas în această direcție. Astăzi vorbim despre motivație, cea care contează cu adevărat pentru a obține rezultatele dorite. Mulți dintre noi se dovedesc a fi susținători ai ideii de motivație extrinsecă, precum obținerea unui profit, deținerea puterii sau chiar împlinirea viselor părinților. În realitate, orientarea spre interesele sau dorințele proprii au șanse mai mari să conducă spre succes și satisfacție.

1.      Găsirea unei modalități de a fi diferit. Bill Gates nu și-a imaginat niciodată ce avere i-ar putea aduce dorința lui de a face o diferență, aducând în fiecare casă câte un calculator.
2.      Găsirea propriului sens prin înființarea unei afaceri. Orientarea către găsirea unui sens propriu când lansezi o afacere poate fi de nenumărate ori mai important decât un obiectiv care urmărește doar creșterea companiei.
3.      Obținerea satisfacției printr-o activitate plăcută. Steve Jobs considera că munca îți ocupă o bună parte din viață, iar singurul mod prin care poți obține satisfacția în muncă este prin a desfășura o activitate despre care crezi că este de calitate și care îți face plăcere. 
4.      Dezvoltarea personală și realizări. Se spune că cei mai buni antreprenori se bucură în egală măsură de călătorie ca și de destinație. Dorința de cunoaștere îi ajută în business la fel de mult ca dezvoltarea personală. Îmbinarea celor două are puterea de a spori impactul, oglindit cu siguranță de rezultate.
5.      Adevărata valoare a unei convingeri. Marc Zuckerberg a creat Facebook nu din dorința de a face bani. Cel mai important lucru pentru el a fost să creeze un flux de informații la care să aibă acces cât mai multă lume. 
6.      Susținerea celorlalți în a-și atinge obiectivele. Dacă vrei să îți atingi obiectivele, ajută-i pe ceilalți să și le atingă pe ale lor. Este util să observi ce se întâmplă în jurul tău și să urmărești alte business-uri care pot fi complementare cu al tău. Întocmai cum a procedat Elon Musk cu brevetul pentru bateriile auto pentru autovehicule electrice.

Secretul pentru a rămâne motivat ca antreprenor este să îți amintești de ce ai pornit pe acest drum și unde vrei să ajungi. Succesul depinde de tine, dar uneori este util să apelezi și la înțelepciunea altora pentru a-ți atinge adevăratul potențial.


Fii motivat și cu un pas mai aproape de a deveni un antreprenor de succes! Noi îți finanțăm ideea de afacere, tu trebuie doar să vii cu planul aici.